ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα υπάρξει διάρκεια;

Ο υψηλός μέσος όρος ηλικίας προβληματίζει

Με τις πιθανότητες το ρόστερ της ΑΕΚ να μείνει εν πολλοίς ίδιο με αυτό της περασμένης χρονιάς, ένα ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσο η ομάδα θα έχει το στοιχείο που της έλειψε πέρσι, που δεν ήταν άλλο από τη διάρκεια. Κατά ένα μεγάλο βαθμό, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν να αγωνίζονται από τις 30 Ιουλίου 2015 και τις διπλές αναμετρήσεις με την Μπορντό, συνεχίζουν και θα συνεχίσουν ακατάπαυστα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Η συνειδητή επιλογή του Χάβι Ρόκα να κρατήσει τη μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών του ως κάτοικους Λάρνακας και μάλιστα να επεκτείνει την Ισπανική... παροικία, έχει ανεβάσει το επίπεδο της ΑΕΚ ωστόσο ο υψηλός μέσος όρος αυτών, τον πρόδωσε στο φινάλε της περσινής χρονιάς. Και πράγματα το ξεκίνημα των κιτρινοπράσινων την περσινή χρονιά με αφετηρία την 30η Ιουνίου και τον εντός έδρας αγώνα με την Φολγκόρε, ήταν εντυπωσιακό, αφού μετά και τον... ένδοξο αποκλεισμό από τη Σλόβαν Λίμπερετς, ακολούθησε ένα αήττητο εγχώριο σερί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2016 και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Μέσα στο 2016 η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια αξιοζήλευτη πορεία, ωστόσο με το που γύρισε ο χρόνος, η σταθερότητα και η φρεσκάδα της έλειψε με αποτέλεσμα να χάσει ουκ ολίγους αγώνες μετά το 90ο λεπτό. Η δε τετράδα ισοπαλιών με σκορ 1-1 απέναντι σε Άρη, ΑΕΖ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο διάστημα τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου, στοίχισε αρκετό έδαφος που στο τέλος της ημέρας φάνηκε δυσαναπλήρωτο.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ περιβάλλουν με τυφλή εμπιστοσύνη τον Χάβι Ρόκα μιας και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει παράξει έργο. Ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι άλλη μια χρονιά ξεκινά με ορισμένα στοιχήματα, που τουλάχιστον την περσινή... χάθηκαν και αυτά ήταν η «μοναξιά» των Άλβες και Τομάς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X