ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπογραφές ο Σόρια(vid)

Για την άφιξη στην Κύπρο του Κάρλες Σόρια ενημερώνει η ΑΕΚ, καθώς ο νεαρός ήρθε και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (08/10/1996) Ισπανού ακραίου αμυντικού Carles Soria για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ευχαριστώ για τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και όπως είπα και πριν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βρισκόμουν οκτώ χρόνια στην Espanyol και τώρα θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά τα πάντα στην ΑΕΚ μου δείχνουν ότι πήρα την σωστή απόφαση να έρθω εδώ. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί, έχω συναντήσει πάρα πολύ καλό κόσμο στην ΑΕΚ, πάρα πολύ καλούς ανθρώπους για αυτό και αποφάσισα να έρθω εδώ. Επίσης η ομάδα θα αγωνιστεί στο Europa League, για μένα θα είναι η πρώτη μου φορά. Θέλω να ξεκινήσω και να έχω μία καλή σεζόν. Για μένα δεν είναι πολύ φυσιολογικό να ξεκινάω τόσο νωρίς, συνήθως ξεκινούσα προπονήσεις τον Ιούλιο. Πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς γιατί ακολουθεί το Europa League, μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές αυτή την ευκαιρία. Έχω μεγάλο κίνητρο και θέλω να ξεκινήσω τώρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα τρέξω, θα παλέψω για την ομάδα, το κίνητρο μου είναι μεγάλο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσω», δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο Ισπανός ακραίος αμυντικός.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση