ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γραμμή έτοιμη για όλα

Το ενδεχόμενο η νευραγλική μεσαία γραμμή να παραμείνει χωρίς ενίσχυση κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι όρατό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο κορμός που έχει στηθεί την τελευταία τριετία έχει αποδεχθεί συμπαγής και ικανόττατος ωστόσο λίγο τα συνεχόμενα παιχνίδια για μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών και λίγο οι απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών, προκάλεσαν κατά διαστήματα προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της διετίας 2015-2016 όταν η ΑΕΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ΓΣΖ, χωρίς ούτε και έναν από τους Λαρένα, Λαμπάν, Τομάς και Μπόλιεβιτς, με τον Τόμας Κρίστιανσεν τότε να επιδίδεται σε πειραματισμούς. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Χάβι Ρόκα επέλεξε να φέρει στην Κύπρο τον υποσχόμενο Ολλανδό μέσος Χέφελ, ο οποίος αντικατέστηκε τον Τομάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με τα κιτρινοπράσινα, έχοντας μαζί του τους τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές που έχουν δέσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Το δυνατό σουτ του Μπόλιεβιτς, το πάθος του Λαμπάν, το μυαλό του Λαρένα και η πονηριά του Τομάς, είναι στοιχεία τα οποία ο Ιμανόλ Ιδιακέθ καλείται να διαχειριστεί ώστε να προκύψει το ανάλογο αποτέλεσμα.

Αναμφίβολα ο Ισπανός τεχνικός έχει στα χέρια του πέντε ποιοτικές μονάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία καλείται να παντρέψει ανάλογα με τον αντίπαλο που θα βρει μπροστά του. Βέβαια η επιλογή του να πορευτεί η ΑΕΚ με πέντε επιλογές σε μια γραμμή με τρεις θέσεις, εμπεριέχει και φέτος το δικό του ρίσκο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση