ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με δικαιολογημένους απόντες

Με την κλεψύδρα να αδειάζει ως προς την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο γήπεδο, η πρώτη συγκέντρωση της προσεχής Πέμπτης, 8 Ιουνίου, θα έχει δικαιολογημένους απόντες. Οι αγώνες σε εθνικό επίπεδο για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα χρόνο στα γήπεδα της Ρωσίας, θα στερήσουν από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου έχουν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας και συγκεκριμένα οι Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, αλλά και ο Νικόλας Εγγλέζου ο οποίος ως γνωστόν, επέστρεψε από το εξάμηνο δανεισμό του στη Νέα Σαλαμίνα. Οι τρεις κιτρινοπράσινοι βρίσκονται ήδη στην Πορτογαλία με τις υπόλοιπες επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου για τον αγώνα της Παρασκευής με το Γιβραλτάρ.

Από εκεί και πέρα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται εκτός Κύπρου και με το αντιπροσωπευτικό συγκροτήμα της χώρας τους και συγκεκρίμενα οι Ντάνιελ Μόισοφ και Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αλλά και ο 30χρονος ακραίος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά την περσινή περίοδο, αγωνίστηκαν στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Τουρκία με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος πήρε φανέλα βασικού, ενώ ο δεύτερος πέρασε στον αγώνα στο 71ο λεπτό αντί του Γκόραν Πάντεφ της Ιταλικής Τζένοα. Τα Σκόπια θα αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές εθνικές της Ευρώπης και συγκεκριμένα την Ισπανία σε έναν αγώνα που θα γίνει στην «Nacionalna Arena Filip».

Από πλευράς ΑΕΚ, σαφέστατα ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επιθυμεί την ομαλή επιστροφή όλων των διεθνών στην Κύπρο και τις προπονήσεις, ούτως ώστε να μπουν και αυτοί στην προετοιμασία για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς που χρονολογούνται στο τέλος του τρέχοντος μηνός.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X