ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια και απόψε

Οι αναμνήσεις από την περσινή χρονιά δεν έχουν καλά καλά σβηστεί και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ετοιμάζονται να βάλουν ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και να επιστρέψουν στο γήπεδο. Η έναρξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα τέλη του μήνα, αναγκάζει τους κιτρινοπράσινους να μαζευτούν και φέτος νωρίς-νωρίς για να ξεκινήσουν την προετοιμασία άλλης μιας απαιτητικής χρονιάς. Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν, 8 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τη διετία 2017-2018, με την ακίδα να στρέφεται βεβαίως στην προσπάθεια επιστροφής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσον αφορά το έμψυχο υλικό, οι αλλαγές είναι ελάχιστες με τον Ηλία Χαραλάμπους να είναι ο μοναδικός που έχει αποχωρήσει και τους Σορία και Ρουσία να αποτελούν τις μέχρι στιγμή προσθήκες. Ο Νικόλας Εγγλέζουν επέστρεψε από τον εξάμηνο δανεισμό στη Νέα Σαλαμίνα και θα τεθεί ξανά στα πλάνα του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ενώ ανοικτό παραμένει το κεφάλαιο του Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ανήκει στην Ολλανδική Ρόντα.

Από τη στιγμή που το ρόστερ δεν έχει χάσει το αξιόμαχό του, αναμένεται ότι οι κιτρινοπράσινοι θα πορευτούν στους πρώτους αγώνες της χρονιάς με τους ποδοσφαιριστές που έφεραν το τρίτο σερί δευτερίο στο πρωτάθλημα. Σαφέστατα ενίσχυση σε ποιότητα και ποσότητα αναμένεται με τον Χάβι Ρόκα να εξετάζει ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο βήτα, ενώ υπάρχει ανοικτή γραμμή με τον Μάριο Αντωνιάδη.

Με όπλο την ομοιογένεια και την εμπειρία που απορρέει από τους Ισπανόφωνους κυρίως ποδοσφαιριστές, οι Λαρνακείς θα επιχειρήσουν τόσο στην «Αρένα», όσο και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να επανέλθουν στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση