ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περίπτωση σαν του Αντωνιάδη

Με τις θέσεις των μη Κύπριων ποδοσφαιριστών συμπληρωμένες, ο Χάβι Ρόκα αναγκάζεται να στρέψει την προσοχή του σε δύο μονοπάτια. Αυτά είναι της απόκτησης ποδοσφαιριστή που θα εγγραφεί στον κατάλογο βήτα, ή απόκτηση ντόπιου ποδοσφαιριστή που προφανώς δεν προσμετράται στους 15 αλλοδαπούς. Βάση της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχει ασπαστεί αυτό το σκεπτικό.

Χρονικά η πρώτη προσθήκη ήταν αυτή του Κάρλες Σορία ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο βήτα και θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Εν συνεχεία, ήρθε η κοινοποίηση του... μυστικού των τελευταίων πέντε μηνών, με τον Ονησίφορο Ρουσία να ντύνεται στα κιτρινοπράσινα με λίγους μήνες καθυστέρηση, αφού το φλερτ των δύο πλευρών ήταν γνωστό από τον Ιανουάριο. Τότε βέβαια στην εξίσωση υπήρχε και... παπάς, με την Ομόνοια να αξιώνει ανταλλάγματα και τη συζήτηση να μένει στάσιμη.

Η περίπτωση του Μάριου Αντωνιάδη φαντάζει ιδανική για τους Λαρνακείς μιας και από τη μιά, είναι μια ντόπια μόναδα και από την άλλη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε θέση ή θέσεις που η ΑΕΚ χρίζει ενίσχυσης. Η αποχώρηση του Ηλία Χαραλάμπους αφήνει ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κύπριο διεθνή να αγωνίζεται κατά διαστήματα και ως κεντρικός αμυντικός. Σαφέστατα είναι δύο αποστολές τις οποίες ο αμυντικός του Πανιώνιου έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορεί να φέρει εις πέρας και γι' αυτό φαντάζει ως ιδανικός υποψήφιος ώστε να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη της περσινής δευτεραθλήτριας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση