ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μια ντουζίνα συν τρεις

Συμπληρωμένες οι θέσεις ξένων και κοινοτικών ποδοσφαιριστών μετά την ανανέωση του Κολίνας

Κυριάκος Τοφή

Η διατήρηση του Πάμπλο Κολίνας στο ρόστερ της ΑΕΚ, έρχεται να προσθέσει άλλον έναν ποδοσφαιριστή στη λίστα με τους κοινοτικούς, η οποία πλέον είναι πλήρης. Ο Χάβι Ρόκα επέλεξε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε άλλον έναν συμπατριώτη του, ο οποίος τον ικανοποίησε κατά την πεντάμηνη συμμετοχή του στις δραστηριότητές της ΑΕΚ, μιας και τελείωσει την χρονιά ως βασικός, με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη να μετατοπίζεται στον... πάγκο.

Αν λοιπόν στην Ισπανική παροικία που αριθμεί ήδη δέκα μονάδες, προστεθούν οι Σκοπιανοί Μόισοφ και Τρισκόφσκι, οι Γάλλοι Λαμπάν και Τολεμές, αλλά και ο Μαυροβούνιος Μπόλιεβιτς, τότε οι δεκαπέντε θέσεις των μη Κύπριων ποδοσφαιριστών συμπληρώνονται και μάλιαστα χωρίς να υπολογίζεται ο Ρούμπεν Μίνιο! Καταλά, Τρουγιόλς, Μουρίγιο, Γκαρίδο, Ορτίθ, Λαρένα, Τομάς, Ακοράν και Τέτε, αποτέλεσαν και θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν και τη νέα χρονιά την ραχοκοκκαλιά της ΑΕΚ, μιας και η συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών ήταν μικρή. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο μοναδικός ντόπιος που συμπλήρωσε τετραψήφιο αριθμό αγωνιστικών λεπτών, ήταν ο Ηλίας Χαραλάμπους ο οποίος ως γνωστόν, είναι κοντά στο να κρεμμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει στο κατά πόσο κάποια εξ αυτών των θέσεων θα απελευθερωθεί ούτως ώστε να προκύψει ουσιαστική ενίσχυση, ή καλύτερα ενίσχυση με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, άνω των 22 ετών. Σαφέστατα ο κορμός αυτός έφερε την ΑΕΚ να διεκδικεί το πρωτάθλημα για τρεις σερί σεζόν, ωστόσο από τη στιγμή που οι άλλες ομάδες θα ενισχυθούν, αυτό οφείλουν να πράξουν και οι Λαρνακείς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X