ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μίνιο από την εξωτερική!

Απρόσμενα ευχάριστα νέα προκύπτουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του Ρούμπεν Μίνιο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε το καλοκαίρι το αεροπλάνο για Κύπρο με στόχο να αντικαταστήσει τον Τόνιο Ραμίρες ο οποίος με τη σειρά του επέστρεψε στην Ισπανία και τα κατάφερε περίφημα. Τα αθλητικά προσόντα του 28χρονου πορτιέρο βοήθησαν την ΑΕΚ να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού μέσα στο 2016, αλλά και να φτάσει μια ανάσα από την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ατυχία του κτύπησε την πόρτα στις 5 Φεβρουαρίου 2017 μιας και ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, τον έθεσε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς, με την αρχική εκτίμηση να αναφέρει απουσία εννιά μηνών. Ωστόσο φαίνεται ότι η πορεία αποθεραπείας του Ισπανού τερματοφύλακα θα του επιτρέψει να δώσει το παρών του στις προπονήσεις πολύ νωρίτερα, ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως να φτάσει και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απόφαση παραμονής του έτερου Ισπανού τερματοφύλακα, Πάμπλο Κολίνας, με την ΑΕΚ να μην έχει στις προτεραιότητές της απόκτηση βασικού φύλακα άγγελου. Στο ρόστερ είναι επίσης εγεγγραμένος και ο πολύπειρος Αντώνης Γιωργαλλίδης, με τον συναγωνισμό της τριάδας αυτής να είναι από τις εντονότερες σε Κυπριακή ομάδα.

Σαφέστατα όσο καλά κι αν είναι τα νέα από Ισπανία μεριά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα πορευτεί στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με έναν εκ των δύο τερματοφυλάκων που ολοκλήρωσαν την περσινή χρονιά.

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση