ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρουσιάς διετίας(vid)

Την απόκτηση του Ονησίφορου Ρουσιά ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (15/07/1992) διεθνή Κύπριου επιθετικού Ονησίφορου Ρουσιά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ρουσιάς τα προηγούμενα 4,5 χρόνια αγωνιζόταν στην Ομόνοια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΕΝΠ και προτού αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στην Αγγλία και στην Middlesbrough (U18 και ρεζέρβες). Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και έχει αγωνιστεί επίσης σε όλες τις μικρότερες Εθνικές Ομάδες.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.


«Eίμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ Λάρνακας. Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησε μαζί μου, έδειξε πόσο πολύ με θέλει να έρθω στην ομάδα, κάτι που έκανε και πιο εύκολη την απόφαση μου. Οι στόχοι προσωπικοί είναι να καθιερωθώ στην ομάδα της ΑΕΚ και ομαδικοί πρώτα από όλα να ξεκινήσουμε προετοιμασία και μετά να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι στην Ευρώπη και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Xavi, τον προπονητή και τον κύριο Καραπατάκη που με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στην ομάδα της ΑΕΚ και στον κόσμο θέλω να υποσχεθώ ότι όποτε κληθώ να αγωνιστώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον εαυτό μου», δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο 24χρονος διεθνής επιθετικός».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X