ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μετάγγιση Κυπριακό αίμα

Κυριάκος Τοφή

Η αποχώρηση του Ηλία Χαραλάμπους, θα μειώσει το Κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της ΑΕΚ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, ήταν ο πρώτος ντόπιος σε αγωνιστικά λεπτά κατά τη φετινή περίοδο. Στο δεδομένο αυτό προστίθεται και η επιστροφή του Νέστορα Μυτίδη στην Ολλανδία και τη Ρόντα μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, άσχετα με το γεγονός ότι υπάρχει πρόθεση για μόνιμο επαναπατρισμό του Κύπριου διεθνή επιθετικού.

Βάζοντας στην εξίσωση το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι θέσεις των κοινωτικών και ξένων ποδοσφαιριστών είναι καλυμμένες, τότε υπάρχει άλλος ένας λόγος ώστε η ΑΕΚ να στρέψει την προσοχή της στην ντόπια αγορά. Η σύναψη συνεργασίας με τον Ονησίφορο Ρουσία ήταν κοινό μυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον το φλερτ των δύο πλευρών που ήταν υπαρκτό και πριν πέντε μήνες και συγκεκριμένα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οδήγησε σε γάμο. Τότε η Ομόνοια επέλεξε παιχνίδι υπομονής στο οποίο οι κιτρινοπράσινοι δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να εμπλακούν και έτσι με λίγους μήνες καθυστέρησης, ο Παραλιμνίτης επιθετικός μετακομίζει στη Λάρνακα.

Σαφέστατα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς του Ρουσιά για να πάρει θέση βασικού, μιας και οι εμφανίσεις του Φλοριάν Τολεμές στο πρώτο πεντάμηνο με τη φανέλα της ΑΕΚ, ήταν περιστικές και παραγωγικές. Ο Γάλλος επιθετικός θεωρείται αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής που λογίζεται ως βασικός με την έναρξη της νέας χρονιάς, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Άντρε Άλβες.

Άλλωστε ο 24χρονος φορ προέρχεται από μια άγονη χρονιά με δεκατρείς, ως επί το πλείστον, ολιγόλεπτες συμμετοχές και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και προσπάθεια τις προπονήσεις ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X