ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και ανανεώσεις στο μενού

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Χέκτορ Χεβέλ επιδιώκουν οι Λαρνακείς

Ματιές και παραπέρα από την νέα χρονιά ρίχνει ο Χάβι Ρόκα και γενικότερα τα άτομα που ασχολούνται με τον προγραμματισμό της ΑΕΚ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κέρδισε τις εντυπώσεις με την ουσιαστικότητά του, ήταν ο Χέκτορ Χέφελ. Ο βραχύσωμος Ολλανδός μέσος έδωσε λύσεις στον άξονα και κατάφερε μάλιστα προς το τέλος της χρονιάς να υπερτερήσει ακόμα και του πολύπειρου Ζουάν Τομάς στη μάχη της εντεκάδας.

Ο Χέφελ με τον ερχομό του στην Κύπρο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση χρόνου, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς και την εμπιστοσύνη με τον οποίον τον περιέβαλε ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων. Το πρώτο εξάμηνο τελείωσε με εννιά εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα και δύο γκολ, απολογισμός πολύ καλός αν λάβει υπόψη κανείς το νεαρό της ηλικίας του αλλά και το μικρό χρόνο που είχε για να προσαρμοστεί στα Κυπριακά δεδομένα.

Ο 20χρονος μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νεά χρονιά ως ποδοσφαιριστής του καταλόγου βήτα και η χρησιμότητά του έχει αναγνωριστεί σε σημείο που ο Χάβι Ρόκα αναμένεται να θέσει στο τραπέζι την πρόωση αναέωση του συμβολαίου του, ή καλύτερα την επέκτασή του. Άλλωστε ο νεαρός Ολλανδός έδειξε ότι έχει και τον τσαμπουκά και την ωριμότητα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις μιας ομάδας που θέλει να έχει πρωταγωνιστικές τάσεις και μια ομάδα που το... γερασμένο της ρόστερ, θα αναζητήσει βοήθειες από τα νεαρά παιδιά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X