ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Επιτυχία το δευτερίο;

Κυριάκος Τοφή

Δύσκολα μπορεί να απαντήσεις κανείς μονολεκτικά ως προς το κατά πόσο η φετινή χρονιά θεωρείται επιτυχημένη για την ΑΕΚ. Για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο, οι Λαρνακείς δίνουν διαπιστευτήρια ομάδας που βρίσκεται στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο η άλλη πλευρά του νομίσματος αναφέρει ότι οι κιτρινοπράσινοι έφτασαν ξανά στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Μάλιστα στη φάση του κυπέλλου... οπισθοχώρησαν κατά μια φάση μιας και στις δύο τελευταίες χρονιές, ο αποκλεισμός ήρθε στα ημιτελικά και όχι στα προημιτελικά.

Μια σφυγμομέτρηση του κόσμο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καταδεικνύει μια αυξομείωση στον παλμό και το ενδιαφέρον, με τον προπονητή πότε να αποθεώνεται και πότε να απαξιώνεται. Η ουσία είναι ότι η ομάδα της Λάρνακας φαίνεται να έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και να έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι δύο προηγούμενες πορείες της δεν ήταν πυροτέχνημα.

Τα λάθη της χρονιάς είναι γνωστά και κάποια από αυτά ορατά δια γυμνού οφθαλμού, όπως το ανομοιογενές κτίσιμο του ρόστερ στην αρχή της χρονιάς με έναν κεντρικό επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο. Όπως επίσης βέβαια οι (τουλάχιστον) οκτώ χαμένοι βαθμοί στα φινάλε των αγώνων και οι απώλειες από ομάδες που πήραν πρόωρα το δρόμο προς τη δεύτερη κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X