ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξανά... πολυεργαλείο

Παίρνοντας μια θέση στη μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα στην δυάδα των ανασταλτικών χαφ, ο Τρουγιόλς θύμισε για άλλη μια φορά πόσο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι. Ο Ισπανός αμυντικός ο οποίος τον Ιανουάριο βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, κατάφερε να προσφέρει σε περισσότερες από μια θέσεις και η χθεσινή του εμφάνιση πιστοποίησε ότι και θέλει και μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν παντού στη μεσοαμυντική γραμμή.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ τον επιφόρτισε μάλιστα με έναν επιπλέον ρόλο, όντας ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζητούσε μπάλα από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που συνέθεσαν Καταλά και Μόισοφ. Αποφεύγοντας τις περιττές ενέργειες και ψάχνοντας ως επί το πλείστον την κοντινή και σίγουρη μεταβίβαση, ο Τρουγιόλς πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, έχοντας αθόρυβη συνεισφορά.

Πέραν του αμυντικού χαφ, ο Ισπανός έχει συνεισφέρει ως δεξιός ακραίος αμυντικός, ως κεντρικός αμυντικός σε σύστημα με τριάδα στην νευραγλική γραμμή, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός σε σύστημα με τετράδα. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Ιδιακέθ προτίμησε να αφήσει στον πάγκο μονάδες που έχουν ως βασική θέση τη μεσαία γραμμή, όπως οι Λαμπάν και Τομάς, φανερώνει την εμπιστοσύνη που τρέφει προς τον συμπατριώτη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση