ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξανά... πολυεργαλείο

Κυριάκος Τοφή

Παίρνοντας μια θέση στη μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα στην δυάδα των ανασταλτικών χαφ, ο Τρουγιόλς θύμισε για άλλη μια φορά πόσο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι. Ο Ισπανός αμυντικός ο οποίος τον Ιανουάριο βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, κατάφερε να προσφέρει σε περισσότερες από μια θέσεις και η χθεσινή του εμφάνιση πιστοποίησε ότι και θέλει και μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν παντού στη μεσοαμυντική γραμμή.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ τον επιφόρτισε μάλιστα με έναν επιπλέον ρόλο, όντας ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζητούσε μπάλα από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που συνέθεσαν Καταλά και Μόισοφ. Αποφεύγοντας τις περιττές ενέργειες και ψάχνοντας ως επί το πλείστον την κοντινή και σίγουρη μεταβίβαση, ο Τρουγιόλς πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, έχοντας αθόρυβη συνεισφορά.

Πέραν του αμυντικού χαφ, ο Ισπανός έχει συνεισφέρει ως δεξιός ακραίος αμυντικός, ως κεντρικός αμυντικός σε σύστημα με τριάδα στην νευραγλική γραμμή, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός σε σύστημα με τετράδα. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Ιδιακέθ προτίμησε να αφήσει στον πάγκο μονάδες που έχουν ως βασική θέση τη μεσαία γραμμή, όπως οι Λαμπάν και Τομάς, φανερώνει την εμπιστοσύνη που τρέφει προς τον συμπατριώτη του.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X