ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνητρο οι δυο εβδομάδες

Η ΑΕΚ είναι από τις ελάχιστες ομάδες που νοιάζονται και βαθμολογικά για την τελευταία αγωνιστική. Και αυτό γιατί η βαθμολογία είναι τέτοια που με νίκη η ΑΕΚ τερματίζει στη δεύτερη θέση και ίσως κερδίσει δυο εβδομάδες ξεκούρασης (αν ο ΑΠΟΕΛ πετύχει νταμπλ).

Έτσι η ομάδα του Ιδιάκεθ θα παλέψει σήμερα για τη νίκη και αφού έρθει αυτή θα περιμένει τον τελικό κυπέλλου. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Το μεγαλύτερο ντέρμπι για την ομάδα της Λάρνακας είναι αυτό απέναντι στην Ανόρθωση. Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί της «Κυρίας» και να καθιερωθεί για τα καλά ως η πιο δυνατή ομάδα που αγωνίζεται στην Λάρνακα. Βέβαια ένα παιχνίδι δεν το καθορίζει αυτό, όμως στην ΑΕΚ θέλουν κτίσουν την παράδοση τους. Έτσι και αυτό είναι κίνητρο για νίκη.

Φυσικά η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στην Ανόρθωση με πολλές απουσίες και μάλιστα βασικές. Λαρένα, Τρισκόφσκι, Τολεμές και Μουρίγιο είναι εκτός και ο Ιδιάκεθ καλείται να βρει τις λύσεις. Μάλιστα η απουσία του Μουρίγιο ίσως αλλάξει το σχηματισμό της ΑΕΚ, καθώς είναι ποδοσφαιριστής κλειδί για το σχήμα με τρεις στόπερ. Τα πάντα είναι ανοικτά για την ενδεκάδα όμως το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θέλει με νίκη πάση θυσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση