ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου

Όταν το όνομα του Ακοράν Μπαρέρα Ρέγιες ακούστηκε για πρώτη φορά, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επισημάνουν ότι στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστική ρόλο σε Ισπανική ομάδα, στην οποίαν ο Τέτε λογιζόταν… παγκίτης. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα στοιχεία τα οποίαν συνόδευαν τον ακραίο επιθετικό της ΑΕΚ, ήταν τέτοια που προϊδέαζαν για έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης πάστας και αυτό φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου.

Με 33 συμμετοχές σε αγώνες είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, ο Ακοράν αποτέλεσε τη μονάδα εκείνη με τη μεγαλύτερη εμπλοκή σε παιχνίδια της ΑΕΚ εντός συνόρων. Αγωνιζόμενος πότε ως επιτελικός μέσος και πότε ως ακραίος επιθετικός, ο βραχύσωμος Ισπανός κατάφερε πολύ νωρίς να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων των κιτρινοπράσινων και να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Τομάς αλλά και κατά το διάστημα που ο Τρισκόφσκι έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας, ο Ακοράν ήταν η φυσιογνωμία εκείνη η οποία δεν δίστασε να πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί άλλωστε ο εντός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, κατά τον οποίον πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Χωρίς αμφιβολία, αν υπήρχε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο Ισπανός θα ήταν στη χειρότερη περίπτωση μιας από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες της χρονιάς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X