ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ήταν μια συλλογική προσπάθεια»

To μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», Αντώνης Γιωργαλλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing». Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση που έγινε στο προεδρικό και στους στόχους του οργανισμού.

Για το σκοπό της δημιουργίας του οργανισμού:

«Ήταν μια συλλογική προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να το πούμε ότι ήταν μια πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, αν και ο ίδιος δεν θέλει να το λέμε. Ο οργανισμός είχε πολύ τρέξιμο από όλα τα παιδιά. Το τι κάναμε μέχρι σήμερα είναι πραγματικά απίστευτο.

Είμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ήδη μπήκαν κάποια προγράμματα στο τραπέζι. Είμαστε ανοιχτοί σε όλο τον κόσμο που έχει πρόβλημα και σίγουρα θα βοηθήσουμε και τα παιδιά τα οποία έχουν εθιστεί στα ναρκωτικά. Αυτό που κάνουμε είναι καθαρό έτσι ώστε να μην μπορεί να μας πει κανένας τίποτα στο μέλλον. Δίνεται η δυνατότητα να βοηθούμε παιδιά, να ενώσουμε άτομα ή ακόμα και φιλάθλους. Θα είναι ευλογία εάν επιτευχθεί αυτό μέσα από το πλάνο που βάλαμε.

Για τη στήριξη του παιδοογκολογικού του Μακάρειου νοσοκομείου:

«Είναι ένας στόχος ο οποίος θα έρθει μέσα από το UEFA foundation και περιμένουμε την απάντηση για να μπορέσουμε να το εκπληρώσουμε.»

Για τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού all-star game:

«Έχουμε πολλές ιδέες. Ο πρόεδρος το χειρίζεται αποκλειστικά. Όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση