ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είναι καθήκον μας»

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ και θέλει να κερδίσει έτσι ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95:

«Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, αφού είναι τέτοια τα βαθμολογικά δεδομένα, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και να περιμένουμε. Είναι καθήκον μας. Είναι υποχρέωση μας να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά πρέπει εμείς να κάνουμε το καθήκον μας», είπε και συμπλήρωσε:

«Σε όλη την διαδρομή του πρωταθλήματος έχουμε δει ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, τα παιχνίδια τους να έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πόσο μάλλον, για ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο, όπως η ΑΕΛ. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολλά προβλήματα, που θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις:

Τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι γνωστό ότι απουσιάζουν με κάρτες, Μουρίγιο, Τέτε και ο Ακοράν. Έχει αντιμετωπίσει και πρόβλημα ο Τρισκόφσκι από τον προηγούμενο αγώνα. Τώρα διεξάγεται η τελευταία προπόνηση και θα δούμε. Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε μαθημένοι την φετινή περίοδο. Η τεχνική ηγεσία δουλεύει για να λύσει τα προβλήματα και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για το θέμα του συμβολαίου του Ιδιάκεθ: «Τα δεδομένα τα έχω πει πάρα πολλές φορές. Όλα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος την κατάλληλη χρονική στιγμή. Είναι γνωστό ότι προγραμματισμός γίνεται συνέχεια, αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα της β’ φάσης του ΑΕΚ Αρένα: «Θα υπάρχει ενημέρωση. Μην ξεχνάμε δίνουμε αύριο τον τελευταίο μας αγώνα την φετινή περίοδο στο ΑΕΚ Αρένα. Μετά, θα ενημερώσουμε για τα έργα και ότι άλλο γίνει στο γήπεδο».

Για την άδεια της Ευρώπης: «Είναι γνωστό ότι η άδεια που έχουμε για την Ευρώπη, για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το γήπεδο μας είναι για τους πρώτους δύο γύρους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα, θα μπορούμε χρησιμοποιούμαι το γήπεδο και σε αγώνες των ομίλων οποιασδήποτε διοργάνωσης».

Για τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ και αν η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές: «Μοναχικός καβαλάρης ήταν μόνο ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Πρέπει να πούμε ότι ήταν εξαιρετική εκδήλωση από τον ΠΑΣΠ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όσο για τις βραβεύσεις, από την στιγμή που είναι ψήφος από όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε κι άλλους παίκτες μας στις βραβεύσεις, γιατί έχουμε κάνει καλή χρονιά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση