ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Βλέπουμε το ίδιο έργο»

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε στο ντέρμπι της χρονιάς και έμεινε στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας το πρωινό της Δευτέρας, στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε:

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του. Πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν μετουσιώσαμε σε γκολ την καθολική υπεροχή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το ΑΠΟΕΛ επέστρεψε, χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και μοιραία φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Η ομάδα προσπάθησε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αλλαγές και αλλαγές από τον προπονητή για να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος. Δυστυχώς μείναμε στην φάση του Φλοριάν, που ήταν και η τελευταία μας στον αγώνα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε»

Για το τι εννοούσε στην αναφορά που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, για τα θεμιτά και αθέμητα μέσα που χρησιμοποίησε ο αντίπαλος: «Αναφέρομαι στην φάση που έτρεξε ο Τετέ να πάρει την μπάλα και δεν τον άφησαν. Και έγινε όλο αυτό το σκηνικό. Νομίζω είναι ξεκάθαρο».

Για την αναφορά του google maps: «Έγινε η αναφορά από τον πρόεδρο μας και φαίνεται θα την ακούμε για πολλή καιρό ακόμη. Όλοι θυμούνται την φάση που αναφερόταν ο πρόεδρος. Όμως, βλέπουμε για ακόμη μία φορά να επιλέγονται επιλεκτικά κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις από τον αντίπαλο. Μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς αυτό, αλλά δεν το κάνουμε. Βλέπουμε το ίδιο έργο, όταν δεν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουν κάποιοι. Τέσσερα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να μας κερδίσει. Και στα τρία από τα τέσσερα η εικόνα της ομάδας μας είναι καλύτερη».

Για το αν έχει χαθεί ο τίτλος: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε απολογισμό. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια και στόχος μας είναι να πετύχουμε δύο νίκες. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Όταν τελειώσουν τα παιχνίδια και δούμε τι κάναμε, τότε θα κάνουμε και τον απολογισμό μας».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΛ: «Δυστυχώς είναι πρόβλημα που το βρίσκεις μπροστά σου κάθε εβδομάδα. Εμείς θα έχουμε αυτό το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό αυτή την εβδομάδα, καθώς θα απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές. Τέτε, Ακουράν και Μουρίγιο. Επιστρέφει όμως ο Τομάς. Ενώ θα δούμε και πως θα εξελιχθεί η προετοιμασία, όμως ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η νίκη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος όχι μόνο ακολούθησε την ομάδα, ήθελε πάρα πολύ τη νίκη. Και στο τέλος έμεινε στην κερκίδα και συγχάρηκε, αλλά και χειροκρότησε τους παίκτες για την προσπάθεια. Θέλω να τους ευχαριστήσω και εκ μέρος των ποδοσφαιριστών για την στήριξη».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X