ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πιέζαμε ως το τέλος για το γκολ»

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε πως δεν έχουν παράπονο από τους παίκτες παρά την απογοήτευση της μη νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Από τη στιγμή που τελειώνει αυτό, η προσοχή πάει στο επόμενο με την ΑΕΛ. Με ίδιο στόχο. Ζητούμενο ήταν να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα. Δεν έχουμε όμως κανένα παράπονο από τους παίκτες μας. Ίσως να μην είχαμε καθαρό μυαλό στο πρώτο μέρος όπου κυριαρχήσαμε. Τέταρτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που δεν έχουμε ηττηθεί».

Για τα μεταξύ παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ: «Είναι φανερό πως στα μεταξύ μας παιχνίδια, από τη στιγμή που δεν έχουμε χάσει, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Είδαμε την ομάδα μας να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να κερδίσει και τον αντίπαλο να προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είναι κι αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο για να μην παρεξηγηθώ. Αν δείτε τα πρόσωπα των παικτών και το δικό μου θα καταλάβετε την απογοήτευσή μας».

Για το αν θα είναι αποτυχημένη η χρονιά χωρίς τίτλο: «Εμείς θέλουμε τη νίκη με την ΑΕΛ. Αυτό κάνουμε ειδικά στα πλέι οφς που είναι συνεχόμενα τα ντέρμπι. Θα πάμε να κερδίσουμε και βλέπουμε. Έχουμε μείνει δυο αγώνες, να δούμε τι θα γίνει και όταν δούμε την κατάληξή της να κάνουμε απολογισμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη, ανανεώνουμε ραντεβού για το επόμενο».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση