ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το θέλουμε σαν τρελοί» (vid)

Ιμανόλ Ιδιακέθ και Χουάν Πάμπλο έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

8η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε ένα ακόμη πολύ μεγάλο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 07/05, 19:00). O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Juan Pablo Colinas έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε τι είδος παιχνιδιού είναι αυτό της Κυριακής, την σημαντικότητα του, το επίπεδο του αντιπάλου, αλλά και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί με αρκετό κόσμο. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα από τα μεγαλύτερα που μπορεί να δει κάποιος αυτή την στιγμή στην Κύπρο. Για μας είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς και εάν τους κερδίσουμε θα είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Γνωρίζουμε την κατάσταση, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα είναι έτοιμη, συγκεντρωμένη και ανυπομονούμε για να φτάσει η ώρα για το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε σαν.... τρελοί να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τον κόσμο που θα έρθει και τους καλώ να υποστηρίξουν την ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα έχει αρκετούς φιλάθλους το ΑΠΟΕΛ και το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο, αλλά θα έχουμε λιγότερους αριθμητικά φιλάθλους, που όμως εάν σπρώχνουν την ομάδα θα νιώθουμε ισοδύναμοι. Θα είναι δύσκολο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε. Εάν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους ποδοσφαιριστές, τους υποστηρίζουν ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές το σίγουρο είναι ότι θα νιώθουμε πιο δυνατοί. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Πρέπει να ξέρει ότι θα δώσουμε τα πάντα, το 100%, οι ποδοσφαιριστές θα παλέψουν κάθε μπάλα και θα προσπαθήσουμε για μας, τον κόσμο μας, την οικογένεια της ΑΕΚ, γιατί το όνειρο είναι ακόμη εφικτό και εάν θέλουμε να το πετύχουμε θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Όπως πάντα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας για να πλησιάσουμε τον αντίπαλο και την κορυφή της βαθμολογίας. Είναι μία από τις τελευταίες ουσιαστικά ευκαιρίες για μας. Το γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι στην καλύτερη θέση, αλλά υπάρχουν παιχνίδια και βαθμοί για να τους διεκδικήσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και εάν είμαστε... γενναίοι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να έχουμε την καλύτερη μας απόδοση. Εάν θέλουμε τους τρεις βαθμούς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σαν ομάδα, όλοι μαζί, να είμαστε... γενναίοι, να δείξουμε την ποιότητα μας και τον τρόπο παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει, να κρατήσουμε την μπάλα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Ασφαλώς και ξέρουμε ότι είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά και εμείς είμαστε δυνατοί. Πρέπει να παλέψουμε γιατί είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν δείξουμε τις ικανότητες μας γιατί όχι να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο όπως πάντα. Να προσπαθήσουμε με θάρρος, καρδιά, να κάνουμε τον κόσμο περήφανο για μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όπως σας είπα πριν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο εάν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς θα πάμε εκεί, να παλέψουμε και μετά το παιχνίδι θα δούμε τι έχουμε πετύχει.», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση