ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ίσως υπάρξει αδικημένος

Κυριάκος Τοφή

Η επιστροφή του Ιβάν Τρισκόφσκι στις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιακέθ, αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά τις επιλογές του Ισπανού επιθετικού για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Σκοπιανός ακραίος επιθετικός έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή, ο οποίος βλέπει πρωτοκλασάτες επιλογές να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από τη μια τα λόγια είναι περιττά για τον Ακοράν ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του καλύτερου... πρωτοεμφανιζόμενου για την ΑΕΚ στη φετινή χρονιά, ενώ σταθερή αξία αποτελεί ο δαιμόνιος Τέτε. Ο τελευταίος είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο πλέον δηλώνε πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των «κιτρινοπράσινων» ώστε να φτάσουν σε ένα διπλό με τεράστια σημασία.

Δεδομένου ότι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα διατηρήσει μια επιθετική τριπλέτα όπως και στους πλείστους φετινούς αγώνες, τότε κάποιος εκ των τριών προαναφερθέντων, θα «αδικηθεί» μένοντας εκτός αρχικού σχήματος. Υπάρχει πάντα βέβαια και το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να αγωνίζεται με το σύστημα 3-5-2, το οποίο δίνει την ευχέρεια στον προπονητή να ρίξει τους δύο Ισπανούς σε ρόλο ακραίων μπακ χαφ και τον Σκοπιανό ως δεύτερο επιθετικό μαζί με τον Τολεμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X