ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καλώς τον Ιβάν

Επιστρέφει για να βοηθήσει στο φώτο φίνις ο Σκοπιανός επιθετικός

Κυριάκος Τοφή

Μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, ο Ιβάν Τρισκόφσκι επιστρέφει στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιακέθ για να βοηθήσει την ΑΕΚ να κάνει το καλύτερο δυνατό τελείωμα στη χρονιά. Ο Σκοπιανός επιθετικός έμεινε ως γνωστόν στην... κερκίδα λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον Απόλλωνα και της επιπρόσθετης τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή, ωστόσο πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Άλλωστε η ομάδα του τα πήγε περίφημα και χωρίς αυτόν, καταγράφοντας τρεις νίκες και μόλις μια ήττα από την ΑΕΛ σε χρόνους καθυστερήσεων.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, δημιουργεί στον προπονητή έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και αυτοί που κλήθηκαν να τον αντικαταστήσουν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Δεδομένου ότι ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3-4-3 των δύο τελευταίων αγώνων, ο επικρατέστερος για να οπισθοχωρήσει στον πάγκο ώστε να κάνει χώρο στον Τρισκόφσκι, είναι ο Τέτε. Βέβαια δεν αποκλείεται και το σενάριο που θέλει τον Ακοράν να μετατοπίζεται στον άξονα σαν δημιουργικός μέσος, με την ταυτόχρονη απόσυρση του Τρουγιόλς από  τους πρώτους έντεκα.

Βέβαια σε έναν «τελικό» όπως αυτόν του ΓΣΠ, όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν απορρίπτεται στην προπονητική σκακιέρα, με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να έχει εκπλήξει ουκ ολίγες φορές φέτος με τις επιλογές του.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X