ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάμε σε μειονεκτική θέση»

Η ΑΕΚ κέρδισε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και πάει σε νέο τελικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας το πρωινό της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 αρχικά τόνισε:

«Τα τρία τελευταία χρόνια παρουσιάζεται το ίδιο σκηνικό. Θα πάμε στην Λευκωσία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τον τίτλος. Πάμε με μειονεκτική θέση, καθώς ο αντίπαλος έχει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών. Όμως, πάμε για να δώσουμε την μάχη μας Πάμε για ένα και μοναδικό μόνο αποτέλεσμα, να κερδίσουμε», και συμπλήρωσε:

«Όχι μόνο με τον Απόλλωνα, αλλά και με τον ΑΠΟΕΛ έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Με τις καλές μας εμφανίσεις, έχουμε καταφέρει να κάνουμε και ένα σερί τριών νικών στα play off. Πάμε στην Λευκωσία με καλή ψυχολογία για να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας. Δεν εύκολο να δίνεις τέτοιους είδους αγώνες. Ξέρουμε τις δυσκολίες και ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί. Είναι και η απόσταση των 4 βαθμών. Ενώ, απέναντι μας είναι η ομάδα που κόβει πρώτη το νήμα τα τελευταία χρόνια. Αλλά, επαναλαμβάνω. Αυτό, δεν μας αφαίρει τις ελπίδες που έχουμε. Πάμε για να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είπα και προχθές ότι η κινητήριος δύναμη ήρθε από την κερκίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Είδαμε τα ωφελεί που αποκοπούμε όταν παίζουμε σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αλλά παράλληλα τους θέλουμε μαζί μας στην Λευκωσία. Πάμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική θα ήταν η παρουσία του κόσμου μας στο ΓΣΠ».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Εκ πρώτης είναι μόνο η απουσία του Τομάς. Επιστρέφουν Τρισκόφσκι και Λαμπάν, αλλά έχουμε ακόμη μέρες πριν το παιχνίδι, καθώς από αύριο θα μπούμε σε ρυθμούς αυτού του αγώνα».

Για τον Ακοράν: «Σε τέτοιους αγώνες όπως αυτόν με τον Απόλλωνα, φαντάζει πιο εύκολο να βρεις γκολ από ατομικές ενέργειες, όπως αυτή του Ακοράν. Η αξία του είναι δεδομένη και την είδαμε και σε άλλα παιχνίδια. Όμως, στον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν μπορώ να πω ότι υστέρησε κάποιος παίκτης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση