ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να «αλώσει» το ΓΣΠ

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα της Λάρνακας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη που την κρατά ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι «κιτρινοπράσινοι» θα παίξουν τα ρέστα τους την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο το τρίποντο για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στον πόντο.

Είναι ένας τελικός με όλη τη σημασία της λέξεως. Την Κυριακή θα φανεί από τι σίδερο είναι φτιαγμένη ομάδα του Ιδιακέθ. Το παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας όμως στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το τρίποντο. Οι «κιτρινοπράσινοι» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να «χαλάσουν» το πάρτι που ετοιμάζονται να στήσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» την Κυριακή. Θα το πετύχουν μόνο εάν καταφέρουν να φύγουν από την πρωτεύουσα με το τρίποντο.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Λάρνακας παραμένει αήττητη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X