ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευκαιρία προσπεράσματος

Η ανάκτηση της δεύτερης θέσης και η βελτίωση των αποτελεσμάτων απέναντι στον Απόλλωνα, είναι το ζητούμενο από πλευράς ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με τη Λεμεσιανή ομάδα. Οι λεπτές ισορροπίες που δημιουργούνται στο φετινό μαραθώνιο, δεν αποκλείεται να κρίνουν πολλά στην ισοβαθμία, επομένως με δύο ήττες στην πλάτη από τον προσεχή αντίπαλο, οι Λαρνακείς καλούνται να επανέλθουν δυναμικά. Στην προσπάθεια αυτή, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα πρέπει να προσέξει την ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου θα απουσιάσει ο Λαμπάν, με αποτέλεσμα μια θέση να παίζει μεταξύ του Χέφελ και του Μπόλιεβιτς.

Ο Ολλανδός μέσος επανέρχεται μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής όντας σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο διακρίνεται περισσότερο για τα δημιουργικά παρά ανασταλτικά του καθήκοντα, γεγονός που ίσως δώσει φανέλα βασικού στον διεθνή με την ομάδα του Μαυροβουνίου. Με τη συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος παρουσιάζεται πιο κινητοποιημένος από ποτέ, η ομάδα της Λάρνακας αισιοδοξεί ότι θα πάρει μια ισχυρή βαθμολογική και ψυχολογική ένεση, όντας στο κυνήγη του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι στους πρωταθλήτες, θα επανέλθει την επόμενη αγωνιστική και ο Ιβάν Τρισκόφσκι, η απουσία του οποίου από τις 18 Μαρτίου.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση