ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείδωσε Ευρώπη

Από τη στιγμή που η τέταρτη θέση της βαθμολογίας είναι προνομιούχα ως προς την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την συμμετοχή της στα κύπελλα Ευρώπης για άλλη μια χρονιά. Η διαφορά από τους διώκτες της φαντάζει ανατρέψιμη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει μεταξύ τους μονομαχία, τότε οι χαμένοι βαθμοί θα είναι προς όφελος των κιτρινοπράσινων.

Αυτό αφαίρει μια έγνοια από τους ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ ως προς τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και πλέον επικεντρώνονται στον μεγαλεπίβουλο στόχο του πρωταθλήματος. Οπωσδήποτε ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι καθοριστικός από τη στιγμή που η Λεμεσιανή ομάδα είναι και αυτή διεκδικήτρια του τίτλου και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μπορεί να είναι εώς και καταστροφικό.

Στην προσπάθεια αυτή απόντας θα είναι μόνο ο Ιβάν Τρισκόφσκι, για τον οποίον δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι από τη μια η ΑΕΚ έμαθε να ζει με την απουσία του και από την άλλη ότι κατάφερε να αναπληρώσει το κενό.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X