ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. Ο Δημητρίου μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για το κλίμα στην ομάδα, τα αγωνιστικά νέα και τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Από την αρχή της διαδικασίας των πλέι οφ έχουμε πει πως το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα είναι ένα βήμα προς τη θετική κατεύθυνση. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για το κλίμα: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό από τη στιγμή που η ομάδα πέτυχε το ζητούμενο. Πήρε τη νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δεν προέκυψαν προβλήματα και αν δεν τύχει κάτι απρόοπτο πάμε στον αγώνα με τις δυο απουσίες των τιμωριμένων Τρισκόφσκι και Λαμπάν. Ο Τρισφκόφσκι να πούμε πως τελειώνει την τιμωρία του».

Για την προπώληση: «Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι θετικά. Πρέπει να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές. Για τον Απόλλωνα περιμέναμε πως τα 720-730 εισιτήρια που είχαν θα ήταν λίγα. Περιμένουμε τον κόσμο μας για να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο».

Κοντά σε sold out: «Περιμένουμε να αυξηθούν οι ρυθμοί προπώλησης σήμερα και αύριο. Έτσι γίνεται κάθε φορά. Τα μηνύματα όμως που παίρνουμε είναι θετικά».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση