ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους περιμένουν μαζικά

Τις σπουδαιότερες εξετάσεις της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες δίνει το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί έναν από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Η ομάδα της Λεμεσού θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με τη δυναμική που απορρέει από το επιβλητικό αποτέλεσμα στο θεσμό του κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση και με την πολυτέλεια να ξοδέψουν όλες τις δυνάμεις τους στον εν λόγω αγώνα. Από πλευράς κιτρινοπράσινων, αυτό που θα αντισταθμίσει το μομέντουμ που δημιούργησε ο αντίπαλος μετά τη χθεσινή του επιτυχία, είναι μεταξύ άλλων και ο κόσμος της ομάδας.

Ήδη μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής και το διάπλατο άνοιγμα του δρόμου ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου, στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας υπάρχει συσπείρωση των φίλων της ΑΕΚ. Ένα κοινό το οποίο φέτος έδωσε μάλλον επιλεκτικά το παρών του στα μεγάλα ραντεβού της ομάδας, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να την σπρώξει προς μια νίκη που θα σημαίνει πάρα πολλά στα δύο ταμπλό τα οποία «παίζει» η ομάδα τους.

Άλλωστε με τις στροφές να λιγοστεύουν, η ΑΕΚ πλησιάζει στην μαθηματική επικύρωση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού από χθες γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ότι ακόμα και η τέταρτη θέση, αποδεικνύεται προνομιούχα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X