ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λαμπρά και χωρίς Ιβάν

Κυριάκος Τοφή

Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει το προσεχές Σαββατοκυρίακο ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος αναμένει με αγωνία την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σκοπιανός επιθετικός ο οποίος είναι και το πρώτο κανόνι της ΑΕΚ στο φετινό μαραθώνιο, δέχθηκε ως γνωστόν ποινή πέντε, συνολικά, αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή ως απόρροια της αποβολής του στον αγώνα με τον Απόλλωνα στις 18 Μαρτίου.

Πλέον ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας, προστίθεται στις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιακέθ, αν και οι αριθμοί μαρτυρούν ότι… δεν έλειψε και τόσο. Κατά το διάστημα απουσία του Σκοπιανού διεθνή, η ΑΕΚ σκόραρε τουλάχιστον μια φορά στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε, βάζοντας στο σακούλι εννιά από τους δώδεκα διαθέσιμους βαθμούς. Η ήττα από την ΑΕΛ στη Λεμεσό αποτελεί το μοναδικό ψεγάδι σε αυτήν την μίνι πορεία για τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν λύσεις εκ των έσω ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.

Πλέον η επιστροφή του Τρισκόφσκι μεταφράζεται είτε σε μεταβολή του σχηματισμού ώστε η ΑΕΚ να αγωνίζεται με δύο επιθετικούς, είτε με εκτοπισμό κάποιου εκ των Τέτε και Ακοράν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X