ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παρακολουθεί και περιμένει

Η απουσία από το θεσμό του κυπέλλου, επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να πάρουν περισσότερες ανάσες

Κυριάκος Τοφή

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του αποκλεισμού από το κύπελλο, δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να προετοιμαστεί με σαφώς μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια, για τον επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα. Την ίδια ώρα που ο αντίπαλος θα έχει δώσει δύο αγώνες υψηλής έντασης από την περασμένη Κυριακή και έπειτα, η ομάδα της Λάρνακας απολαμβάνει ξεκούραση και ανασύνταξη έχοντας αβαντάζ όσον αφορά την κατανομή δυνάμεων εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι.

Σε μιαν περίοδο που ο Ιμανόλ Ιδιακέθ βλέπει την ομάδα να «γεμίζει» έχοντας μοναδικό απόντα τον Ιβάν Τρισκόφσκι για άλλη μια αγωνιστική, οι Λαρνακείς φαίνεται να έχουν ότι χρειάζονται για την τελική αντεπίθεση. Παρόλο που το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα πόδια τους, οι κιτρινοπράσινοι έχουν ως χρέος την προσπάθεια για το τέσσερα στα τέσσερα μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου και μόνο τότε θα κάνουν το τελικό ταμείο.

Με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένο, η ΑΕΚ έχει την άνεση να διαχειριστεί καλύτερα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τα οποία την έχουν φέρει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από το ρετιρέ της βαθμολογίας. Η επαρχία της Λάρνακας θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την τελική κατάταξη της ΑΕΚ μιας και μέχρι το φινάλε θα υποδεχθεί ΑΕΛ και Απόλλωνα, ενώ θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X