ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και θέμα εκδίκησης

Με πολύ καλές προϋποθέσεις προσεγγίζουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τον επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα, βλέποντας την απόσταση από την κορυφή να μικραίνει στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας θα μονομαχήσει με έναν από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού και την εκδίκηση για την πρώτη ήττα που δέχθηκε ποτέ στην «Αρένα». Στις αρχές του 2017, η Λεμεσιανή ομάδα ήταν η πρώτη που άλωσε το νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ και μοναδική μέχρι σήμερα τουλάχιστον στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Εκείνη η ήττα 1-3 συνοδεύτηκε από απογοήτευση και τα πρώτα σημάδια αμφισβήτησης από τον κόσμο της ομάδας της Λάρνακας. Τρεις και πλέον μήνες αργότερα, δίνεται η ευκαιρία για μιας μορφής εκδίκησης ώστε να ομαλοποιηθεί ο δρόμος προς τον τίτλο. Παράλληλα η ΑΕΚ με τυχόν νίκη πραγματοποιεί και αποφασιστικό βήμα για να κλειδώσει την Ευρώπη και να επικεντρωθεί στο να εγκατασταθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οι επιστροφές των Λαμπάν και Τρουγιόλς απέναντι στην Ομόνοια, συνοδεύτηκαν από θετικό πρόσημο και προσφέρουν στον Ιμανόλ Ιδιακέθ άλλες δύο επιλογές, την ίδια ώρα που ο Τρισκόφσκι μετρά αντίστροφα για επιστροφή από την τιμωρία που του επιβλήθηκε.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση