ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο ψηλότερα

Με νίκη απέναντι στην Ομόνοια, η ΑΕΚ κάνει αποφασιστικό βήμα για να κλειδώσει την Ευρώπη

Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων της προηγούμενης αγωνιστικής, επέτρεψε στην ΑΕΚ να κτίσει διαφορά ασφαλείας από την τέταρτη θέση και να διατηρηθεί δυναμικά σε τροχιά Ευρώπης. Εκεί που η ΑΕΛ φάνηκε να μειώνει την απόσταση στους τέσσερις βαθμούς, η ήττα της Λεμεσιανής ομάδας από την Ομόνοια στη Λευκωσία και ταυτόχρονα η εντός έδρας επικράτηση των «κιτρινοπράσινων» επί της Ανόρθωσης, αποκατέστησε τις ισορροπίες εκεί που τις θέλουν οι Λαρνακείς.

Βέβαια οι ισορροπίες δεν έπαψαν να είναι λεπτές μιας και απομένουν πέντε αγωνιστικές, στις οποίες η ΑΕΚ μπορεί ακόμα και να στεφθεί πρωταθλήτρια, αλλά μπορεί να μείνει και εκτός Ευρώπης. Με νίκη λοιπόν στο ΓΣΠ, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ, «κόβει» την όρεξη από την Ομόνοια η οποία εξακολουθεί να παλεύει όσο τις επιτρέπουν οι αριθμοί για την τέταρτη, αλλά και την τρίτη θέση. Από την άλλη, με δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με έναν συνδιεκδικητή του τίτλου όπως ο Απόλλωνας και πολύ πιθανόν να προκύψουν απώλειες, τότε εύκολα μπορεί η ΑΕΚ να πετύχει με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει η ομάδα της Λάρνακας να μαζέψει το πρώτο της τρίποντο μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες στη Λευκωσία, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει εκεί ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, αλλά και Δόξα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X