ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη... μαρτυρική Λεμεσό

Την πέμπτη της φετινή επίσκεψη στη Λεμεσό θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ και το πρόσφατο παρελθόν μαρτυρά ότι τα πεπραγμένα των «κιτρινοπράσινων» στο Τσίρειο θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Άλλωστε πλην της επιτυχίας στις 18 Σεπτεμβρίου και το 0-1 επί του Απόλλωνα με γκολ του Τέτε, οι Λαρνακείς δεν κατάφεραν να επιστρέψουν με το τρίποντο στη πόλη τους, όταν εξορμούν στην εν λόγω πόλη.

Χρονικά η δεύτερη φετινή επίσκεψη της ΑΕΚ στο Τσίρειο ήταν στις αρχές του 2017 και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου όταν ο Τρισκόφσκι ισοφάρισε το γκολ του Μάρτινς του Άρη, αλλά οι Λαρνακείς έμειναν μέχρι εκεί. Εν συνεχεία ήρθε ο αγώνας απέναντι στην προσεχή αντίπαλο, ΑΕΛ, στις 12 Φεβρουαρίου όταν ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι ποδοσφαιριστές του είδαν το τρίποντο να κάνει φτερά στα τελευταία στάδια του αγώνα με γκολ του Αρουαμπαρένα. Μάλιστα αν ο Γιωργαλλίδης δεν ήταν σε ετοιμότητα, οι κιτρινοπράσινοι θα μπορούσαν να μην προσθέσουν στον απολογισμό τους, ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Τελευταία και πιο πρόσφατη κάθοδος της ΑΕΚ στη Λεμεσό, ήταν η πιο οδυνηρή αφού το 1-2 του 89ου λεπτού, μετατράπηκε σε 3-2 με γκολ των Βινίσιους και Γκίε. Ήταν μια ήττα και μια εξέλιξη που σκόρπισε προβληματισμό και απογοήτευση στους φίλους της ομάδας, η οποία όμως τους αποζημίωσε το περασμένο Σάββατο με το εντός έδρας 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση