ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτι χρωστούσε

Βάση της εξέλιξης του Σαββατιάτικου ντέρμπι στην «Αρένα» και από τη στιγμή που το σκορ διαμορφώθηκε σε χρονικό σημείο που άφησε μηδαμινά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, ο τίτλος του κορυφαίου πάει στον σκόρερ του… buzzer beater. Ο Χόρχε Λαρένα επανήλθε στις παραγωγικές εμφανίσεις και με εκτέλεστη φάουλ σε ένα σημείο που η μπάλα ήταν πιο βαρετή από ποτέ, συνδύασε την ανακοίνωση της παραμονής του στη Λάρνακα για άλλον ένα χρόνο, με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ισπανός μέσος χρωστούσε κάτι στην ομάδα του από την περσινή χρονιά, μιας και αποβλήθηκε και στους δύο αγώνες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη φάση των playoffs. Φέτος όμως τουλάχιστον στην πρώτη από τις δύο μονομαχίες με τον πρωταθλητή, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μιαν επικράτηση που έδωσε τεράστια ένεση ηθικού σε όλο το στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Αναμφίβολα ο Λαρένα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που κάθε άλλο θυμίζει ότι διανύει το 35o έτος της ηλικίας του, έχοντας ως σύμμαχο τις παραστάσεις από κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας. Σημαντικό και το γεγονός ότι ο προπονητής του τον… απάλλαξε από τον αυστηρό ρόλο του δημιουργικού μέσου και τον τοποθέτησε στη δυάδα των αμυντικών χαφ, εκεί όπου αποδίδει καλύτερα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση