ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να το δουν οι αρμόδιοι»

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και έφερε ξανά τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM Κύπρου ανέφερε αρχικά:

«Θρίλερ με Happy end. Αυτός είναι ο τίτλος που μπορούμε να βάλουμε στο παιχνίδι. Επιτέλους ένα φινάλε που χαμογελάσαμε εμείς. Όχι να μας πάρουν την μπουκιά μέσα από το στόμα. Όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε».

«Περιμέναμε ότι η ομάδα θα αντιδρούσε. Τον χαρακτήρα και τον μέταλλο, έχουμε δείξει ότι υπάρχει στην ομάδα. Και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα έμεινε μέχρι το τέλος και διεκδίκησε το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια. Το ίδιο ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος»

Για την πίστη που έχουν για την ομάδα: «Η πίστη πάντα υπάρχει στην ομάδα. Η παρουσία της ομάδας μας όπλιζε με πίστη. Δεν ήταν τυχαίο. Περιμέναμε την αντίδραση. Όταν παίρνεις τη νίκη με αυτό τον τρόπο σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία για την συνέχεια. Όμως, θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Να μην γκρεμίσουμε αυτό που κτίσαμε και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια και κόντρα στην ΑΕΛ».

Το αρχικό σχόλιο για την διαιτησία και Γιαννιώτα: «Συνεχίζουμε την πολιτική χαμηλών τόνων. Όποια παράπονα έχουμε από την διαιτησία τα εκφράζουμε στους αρμόδιους που χειρίζονται αυτά τα θέματα. Δεν θέλαμε να προβούμε σε οποιαδήποτε δήλωση μετά το τέλος του αγώνα, παρά μόνο να αναφερθούμε σε κάποιο συμβάν που έγινε από ένα συγκεκριμένο άτομο».

Για την ανακοίνωση: «Είναι κάπως μοναχική η πορεία που κάνουμε στο κομμάτι της διαιτησίας. Ήταν πάρα πολλές οι αμφισβητούμενες και για αυτό το θίξαμε το θέμα. Είχε προηγηθεί και η διαιτησία με τον Απόλλωνα και για αυτό εκδώσαμε αυτή την ανακοίνωση προς τους αρμόδιους για να δουν το θέμα. Δεν θέλαμε να ρίξουμε άλλο λάδι στην φωτιά και να σχολιάσουμε περισσότερο αυτό το θέμα. Το αφήνουμε στους αρμόδιους».

Για την CytaVision: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις και όλος ο κόσμος περίμενε να δει από τα στιγμιότυπα των φάσεων. Δεν τα είδαμε και για αυτό ζητήσαμε εξηγήσεις από την CytaVision και μας ενημέρωσαν ότι πήραν απόφαση ότι δεν θα προβάλουν στα στιγμιότυπα τις αμφισβητούμενες φάσεις και έχουν ενημερώσει και την ομοσπονδία. Εμάς πάντως δεν μας ενημέρωσε κανένας. Απλά το ξεκαθαρίζω, το θέμα με την CytaVision θεωρείτε ότι έληξε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για τον Λαρένα: «Το κάθε πράγμα στον καιρό του. Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από τον Χόρχε, όσο και από τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το γκολ που πέτυχε ήταν ενδεικτικός της μεγάλης του κλάσης και της ποιότητας. Το να παίρνεις την μπάλα στις καθυστερήσεις και να την στέλνεις εκεί που την έστειλε ο Λαρένα σημαίνει πάρα πολλά. Η αξία του είναι δεδομένη. Νομίζω, όπως είπε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απομένει το τυπικό μέρος της ανανέωσης»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X