ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγώνας... εξελίξεων

Σειρά εξελίξεων και ανακοινώσεων αναμένεται να σημάνει το πέρας της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του φετινού μαραθωνίου στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Όπως και κατά την περσινή περίοδο, ο Χάβι Ρόκα δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και ήδη έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το κεφάλαιο «προγραμματισμός» για τη νέα χρονιά, μιας και η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Ήδη μια ανάσα από τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου βρίσκεται ο Χόρχε Λαρένα, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο με σειρά συμπατριωτών του και όχι μόνο.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δουλεύει με μεθοδικότητα και χωρίς διαρροές, σε μιαν προσπάθεια πρωτίστως να κρατήσει στην ομάδα τις μονάδες που θεωρεί ότι έχουν θέση στο πρότζεκτ της νέας χρονιάς. Μάλιστα για ορισμένους ποδοσφαιριστές οι (θετικές) αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες ανεξάρτητα με το πως θα τελειώσει η χρονιά, ενώ από πέρσι ανανέωσαν για δύο χρόνια μονάδες όπως οι Μπόλιεβιτς, Τρισκόφσκι και Ορτίθ.

Τις ανακοινώσεις αναμένει με αγωνία και ο κόσμος της ΑΕΚ ο οποίος για πρώτη φορά φέτος, έδειξε κατά διαστήματα έλλειψη εμπιστοσύνης στο Ισπανό μοντέλο, λησμονώντας βεβαίως ότι ήταν αυτό που ανεβασε την ομάδα στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση