ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχή με Λαρένα

Κλεφτές ματιές στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς ρίχνουν ΑΕΚ και Χάβι Ρόκα, με το ξεκαθάρισμα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν να είναι στην κορυφή της λίστας. Μια μονάδα που πρωτοστάτησε στην σταθερή ανοδική πορεία της ΑΕΚ την τελευταία τριετία είναι ο Χόρχε Λαρένα, τον οποίον ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινοπράσινων» θέλει να κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου έληξε το περασμένο καλοκαίρι, με την ανανέωσή του να έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες, όπως άλλωστε κι άλλων συμπατριωτών του. Βαδίζοντας στο 36o έτος της ηλικίας του, ο Λαρένα αποτελεί μια σταθερή αξία για την ΑΕΚ αλλά συνάμα μια κίνηση ρίσκου λαμβάνοντας υπόψη και τις φετινές του επιδόσεις.

Στην αρχή της χρονιάς πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Κύπρο, ωστόσο φάνηκε ότι κάπου μέσα στο 2017 έμεινε από δυνάμεις. Η δε προσπάθεια του Ιμανόλ Ιδιακέθ να τον χρίσει επιτελικό μέσο, δεν απέδωσε με τον πρώην μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποδεικνύεται πιο χρήσιμος στον άξονα.

Η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, να απειλεί από μακριά και να στέλνει τη μπάλα με ακρίβεια σε μακρινές και κοντινές αποστάσεις, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που ο Χάβι Ρόκα εκτιμά και θέλει να κρατήσει και τη νέα χρονιά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση