ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευκαιρία αντίδρασης

Μετά και από την ήττα από τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Η ομάδα του Ιδιάκεθ είναι πλέον 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ βρίσκεται 5 βαθμού μπροστά από την 4η θέση. Η ομάδα της Λάρνακας οφείλει να αντιδράσει αν θέλει να ελπίζει τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το κλίμα σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, όμως ο Ιδιάκεθ έχει την ευκαιρία μέσα από την διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει με την ομάδα. Να δουλέψει όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο ψυχολογικό. Σίγουρα όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία πιάνει πάτο.

Η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να γυαλίζουν τα μάτια των ποδοσφαιριστών. Η απουσία του Τρισκόφσκι σίγουρα αποτελεί πλήγμα, όμως και πάλι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί δεν μπορεί να στέκεται σ’ ένα ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ οφείλει να αποδείξει πως έχει την ποιότητα και πως μπορεί να αφήσει πίσω τις τα όποια προβλήματα και να δει μπροστά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση