ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναζήτηση «μπόμπερ»

Με το πρώτο «βιολί» της ΑΕΚ εκτός αγώνων για τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ καλείται να βρει τη λύση σε ένα από τα δυσκολότερα παζλ της χρονιάς. Η αποβολή του Ιβάν Τρισκόφσκι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα  αποτελεί μια σημαντική παράμετρος με την οποίαν οι Λαρνακείς είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν για αδιευκρίνιστο, τη δεδομένη στιγμή, χρονικό διάστημα.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία σε αυτήν τη συγκυρία που έχει παρουσιαστεί, είναι ο Νέστορας Μυτίδης. Ο Κύπριος διεθνής έχει περιοριστεί σε ολιγόλεπτες μεν, παραγωγικές δε παρουσίες έχοντας τρία γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βέβαια αποτελεί μια μονάδα με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τον Ιβάν Τρισκόφσκι, αλλά από την άλλη έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να συνυπάρξει με τον Φλοριάν Τολεμές σε σχηματισμό με δύο επιθετικούς.

Άλλωστε για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποκτήθηκε και συγκεριμένα να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα για την ΑΕΚ, η οποία σε μεγάλο βαθμό φέτος στηρίχθηκε στις διαθέσεις του Σκοπιανού επιθετικού.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση