ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλλαγή που συζητήθηκε

Μετά από μια ήττα υπάρχει η τάση όλα να παίρνουν μιαν αρνητική τροπή και τουλάχιστον όσον αφορά τις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιακέθ στο ντέρμπι του Σαββάτου, σχολιάστηκε η αλλαγή του 84ου λεπτού. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αποσύρει τον Φλοριάν Τολεμές, σκόρερ του πρώτου γκολ και να περάσει στη θέση του τον Νέστορα Μυτίδη, με το σκορ στο 2-1 και τις δύο ομάδες να έχουν από δέκα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Ουσιαστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να φρεσκάρει την εντεκάδα του παρά να την ενισχύσει στην πίεση που δέχθηκε από τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να… λυγίσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές του Ιδιακέθ συζητούνται έντονα στις τάξεις των φίλων της ομάδας και τον τελευταίο καιρό αυτό δεν γίνεται με επικοδομητικό τρόπο. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ισπανού μεγαλώνει με την ΑΕΚ να έχει σκορπίσει αρκετούς βαθμούς στα τελευταία στάδια των αγώνων, έχοντας πρόβλημα στη διαχείριση προβαδίσματος.

Όσον αφορά την επιλογή στα τελευταία στάδια του Σαββατιάτικου ντέρμπι, η ποδοσφαιρική λογική θα έλεγε ότι ίσως θα ήταν πιο σωστό να ενισχυθεί η μεσοαμυντική γραμμή, παρά να γίνει αλλαγή σε πρόσωπα. Από την άλλη όμως ο εκάστοτε προπονητής είναι αυτός που αξιολογεί καθημερινά τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και γνωρίζει καλύτερα πότε και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση