ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ενίσχυση δεν ήρθε

Οι συνεχόμενες απώλειες της ΑΕΚ, αναγκάζουν την ομάδα της Λάρνακας να επαναξιολογήσει τους στόχους της χρονιάς χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κουνά λευκή σημαία για τη μάχη του πρωταθλητή. Οι «κιτρινοπράσινοι» πλέον καταδιώκουν δύο ομάδες και δεν είναι μικρή η μερίδα του κόσμου της που στα πλαίσια της αυτοκριτικής, προσπαθεί να βρει τι πήγε λάθος. Μια ματιά στα στατιστικά μαρτυρά ότι από τα συνολικά 57 γκολ που πέτυχαν φέτος οι Λαρνακείς, μόλις τα 19 έχουν έλθει από πόδια ποδοσφαιριστών που έγιναν μέλη της ομάδας το καλοκαίρι.

Ακόμα και αν επιχειρηθεί μια αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων κατά το φετινό μαραθώνιο, μόνο οι Μίνιο και Ακοράν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτήν από τα νέα αποκτήματα, με τον πρώτο βέβαια να γίνεται μόνιμος... θαμώνας του ιατρικού δελτίου. Συμπερασματικά, αρκετή κουβέντα μπορεί να γίνει για τον καλοκαιρινό προγραμματισμό ο οποίος ήδη έμεινε εκτεθειμένος σε δύο τομείς.

Η επιλογή ενός ρόστερ με έναν επιτελικό μέσο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην απουσία του Τομάς, ενώ ταυτόχρονα η μοναξία του Άλβες στην κορυφή της επίθεσης, ανάγκασε τον προπονητή να κάνει αλχημίες ώστε να αντιμετωπίσει το ντεφορμάρισμά του. Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηριστεί πιο επιτυχημένες τις χειμερινές παρά καλοκαιρινές προσθήκες, με τους Φλοριάν, Μυτίδη και Εβέλ,να έχουν ήδη συνεισφέρει εφτά γκολ στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση