ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Απόψε συνεδρία για τη διαιτησία»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για την επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Ο Δημητρίου τόνισε πως η ομάδα πρέπει να διορθώσει τα λάθη, ενώ απόψε θα υπάρχει συνεδρία για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Όταν χάνεις με τόσο σκληρό και οδυνηρό τρόπο ένα παιχνίδι είναι και πιο δύσκολο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από τα παιχνίδια που κανείς δεν θέλει να χάνει με αυτό τον τρόπο. Μπήκαμε σε χρόνους καθυστερήσεων με τη νίκη στο χέρι και τελικά χάσαμε. Αυτό μας βρίσκει απογοητευμένους. Όμως πάντα πρέπει να σηκώνεις κεφάλι και να βλέπεις τη συνέχεια και αυτό θα κάνουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για το πήγε λάθος: «Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Είπα μετά το τέλος του αγώνα πως παλεύαμε με θεούς και δαίμονες. Πετύχαμε τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, όμως χάσαμε. Είμαστε αναγκασμένοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, το γεγονός πως για άλλη μια φορά δεν καθαρίσαμε ένα παιχνίδι. Έγιναν πιο δύσκολα τα δεδομένα, με την απόσταση από την κορυφή να κινδυνεύουμε να μεγαλώσει. Όμως μόνο εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Για τη διαιτησία: «Για το κεφάλαιο διαιτησία και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχα τονίσει πως όποιος είδε το παιχνίδι μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Απόψε θα συνεδριάσουν οι αρμόδιοι και θα κρίνουν τι θα γίνει. Το μοναδικό που θέλω να πω είναι πως ο Ιβάν κατάλαβε πως είχε λάθος αντίδραση μετά τη φάση και το κατάλαβε αμέσως μετά την αποβολή».

Για τα αγωνιστικά: «Σήμερα έχουμε προπόνηση στην οποία απουσιάζουν πολλοί ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα 10 ποδοσφαιριστές είναι στις Εθνικές τους. Με την επιστροφή τους θα μπούμε σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ. Όμως από τώρα πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια θέματα. Σίγουρα δεν έχουμε περιθώρια για νέα απώλεια».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X