ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τώρα τον χρειάζεται

Αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετρά ο Τέτε, ο οποίος έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ την αρχική εκτίμηση περί του χρόνου αποχής του από τα γήπεδα, μετά και τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο βραχύσωμος Ισπανός που έχει κλέψει καρδιές στη Λάρνακα με τις εμφανίσεις του και έχει σε ποδοσφαιρική ευφυία ότι του υπολείπεται στο... μπόι, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια σημαντική απώλειά το τελευταίο διάστημα.

Ο Τέτε έχει ήδη δύο τραυματισμούς στο ενεργητικό του κατά τη φετινή περίοδο, με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά να σπανίζουν στο κιτρινοπράσινο ρόστερ. Όσο κι αν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Τρισκόφσκι, Ακοράν και Χαραλαμπίδης στελεχώνουν τα άκρα της επίθεσης, η διεσδυτικότητα του Ισπανού τον κάνει αφενός μεν να ξεχωρίζει, αφετέρου να λείπει από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ο Τέτε έρχεται περισσότερο στο μυαλό από ποτέ, μιας και αποτέλεσε το μοναδικό σκόρερ της ΑΕΚ κατά το επιτυχημένο πέρασμά της από το συγκεκριμένο γήπεδο, απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο κατά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X