ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκοράρει; Νικάει!

Οι φοβερές και τρομερές επιδόσεις του Ιβάν Τρισκόφσκι κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχουν επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να σημειώσει ρεκόρ καριέρας όσον αφορά την παραγωγικότητα. Τα 14 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος στέλνουν τον Σκοπιανό επιθετικό στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερς, πίσω από τους Σωτηρίου και Ντάρμπισαϊαρ, ωστόσο αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό στατιστικό.

Είτε από τη θέση του πλάγιου επιθετικού, είτε από τη θέση του κεντρικού επιθετικού, ο Τρισκόφσκι έχει ματώσει τα αντίπαλα δίκτυα σε μια ντουζίνα αγώνες πρωταθλήματος. Σε αυτούς τους αγώνες η ΑΕΚ έβαλε στο σακούλι 29 από τους διαθέσιμους 36 βαθμούς, με απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Ο μοναδικός αγώνας στον οποίον ο Σκοπιανός σημάδεψε τα αντίπαλα δίκτυα αλλά η ομάδα του δεν πανηγύρισε κατάκτηση βαθμού ή βαθμών, ήταν ο πρώτος του 2017 απέναντι στον Απόλλωνα στην «Αρένα». Όταν λοιπόν ο Τρισκόφσκι σκοράρει, τότε βάση στατιστικής, η ομάδα του παίρνει κατά 75% τρίποντο και κατά 92% ένα ή περισσότερους βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση