ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν μια τόνωση ηθικού»

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 «Κάνε παιχνίδι» και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι:  «Κάποτε θα ερχόταν και η επιστροφή στις νίκες, Από την στιγμή που αυτή ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, ήταν ότι καλύτερο και απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που μας πλησίασε στη βαθμολογία. Όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι με επιβλητικό τρόπο, ήταν μια τόνωση ηθικού και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, έχουμε και τα παιχνίδια κυπέλλου με την Ανόρθωση. Αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας.»

 Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας: «Σ’ όλα τα παιχνίδια οφείλεις να είσαι αποτελεσματικός και ιδιαίτερα σε παιχνίδια ντέρμπι. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε δύο ευκαιρίες  και ο αντίπαλος μας τιμώρησε στο τέλος. Χθες δεν έγινε αυτό, συνδυάσαμε εντυπώσεις και αποτέλεσμα, βάλαμε πολλά γκολ και στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι κυπέλλου.»

Για το Κύπελλο:  «Θα είναι δύο παιχνίδια ντέρμπι, ξέρουμε τι μας περιμένει, σεβόμαστε την αντίπαλο μας, αλλά θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε προβάδισμα για πρόκριση.»

Για τα λάθη που έγιναν: «Δεν μένουμε στο παρελθόν. Κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε. Η βαθμολογική μας θέση έφερε την ανάγκη να πάρουμε μόνο νίκες. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η παραμονή στο παρελθόν δεν ωφελεί σε κάτι. Κοιτάμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε.»

Για τον κόσμο:  «Μας βοήθησε ο κόσμος, ήταν μαζική η παρουσία του, τον ευχαριστούμε και περιμένουμε ανάλογη εικόνα και την Τετάρτη. Ένα γεμάτο γήπεδο πάντα δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.»

Για τους τραυματίες Τόμας και Τέτε: «Ο Τόμας έκανε χθες ατομικό στο γήπεδο και πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει. Είναι η αλήθεια όμως ότι έχουμε αγωνιστικά προβλήματα.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση