ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περιμένουμε τον Δικαστή»

Η ΑΕΚ έδειξε αντίδραση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και κατάφερε να παλέψει στα ίσα το παιχνίδι και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε:

«Χθες μόνο και μόνο που πήγαμε στο ΓΣΠ και αποχωρήσαμε από το γήπεδο απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Αυτό λέει πάρα πολλά. Η ομάδα έδειξε αντίδραση και αυτό λέει πολλά. Κρατάμε την εικόνα και την αντίδραση που είχε η ομάδα μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα και βλέπουμε την συνέχεια».

Για τον Βινίσιους: «Έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Έγινε μπροστά από τον βοηθό διαιτητή. Κανείς δεν μπορεί να χειρονομεί μπροστά από τον κόσμο. Ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Από χθες έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο με βίντεο και φωτογραφίες. Περιμένουμε λοιπόν τον αθλητικό δικαστή, να καλέσει τον ποδοσφαιριστή και να τον τιμωρήσει όπως προνοούν οι κανονισμοί». 

Για Μίνιο: «Η ευχή είναι να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό. Φέτος, με αυτά που μας προέκυψαν είμαστε πολύ άτυχοι. Δεν είναι μόνο ο Μίνιο. Χάσαμε πολλούς φέτος».

Για Γιωργαλίδη: «Το σημαντικό είναι ότι μπήκε στο παιχνίδι ο Αντώνης και έδειξε απόλυτα έτοιμος, για αυτό πήρε τα εύσημα από τον προπονητή. Έδειξε ότι δεν τον επηρέασε η απραξία».

Για το παράθυρο μεταγραφής τερματοφύλακα: «Ξέρουμε για αυτό το παράθυρο. Μπορείς να κάνεις κίνηση με τερματοφύλακα ανά πάσα στιγμή, αλλά με την προηπόθηση να είναι άνεργος. Όμως, όπως είπα πιο πριν περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα του Μίνιο και η ευχή μας είναι να μην είναι σοβαρός».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X