ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ημέρα σκεπτικισμού

Πικρή γεύση και προβληματισμό άφησε στην ΑΕΚ η ψεσινή επίσκεψη στο ΓΣΠ, όχι όμως λόγω του ότι η ομάδα της Λάρνακας έφυγε με άδεια χέρια. Ο βαθμός της ισοπαλίας τη δεδομένη στιγμή δεν αρκεί ώστε η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ να χαρακτηρίστει με θετικό πρόσημο τη χθεσινή έξοδο στη Λευκωσία, μιας και υποχώρησε κατά δύο θέσεις στη βαθμολογία. Εκεί που πριν δέκα αγωνιστικές οι Λαρνακείς είχαν το μαξιλαράκι του +4, πλέον βρίσκονται στο -5 με δύο ομάδες να μεσολαβούν μέχρι το πρώτο σκαλοπάτι που βρίσκεται ο χθεσινός αντίπαλος.

Αν κάποιος βάλει στην εξίσωση τις απώλειες των Μίνιο και Τέτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ πριν καν ο ΑΠΟΕΛ ισοφαρίσει, τότε το ποτήρι μοιάζει πολύ περισσότερο μισοάδειο, παρά μισογεμάτο. Διότι ακριβώς όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενη αρθρογραφία, η χθεσινή επίσκεψη στο ΓΣΠ είχε τις δικές της ιδιαιτερότητες και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του διπλού, θεωρείται βήμα προς τα πίσω.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την ΑΕΚ στο ακουστικό για τα νέα από τους τραυματίες και προετοιμασία για τη δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ με την οποίαν υπάρχουν κοινοί στόχοι.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση