ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτό που της λείπει

Για τρίτη σερί χρονιά, η ΑΕΚ δηλώνει παρούσα στη μάχη για τον τίτλο, έχοντας, όπως και πέρσι και το υλικό και τη βαθμολογική θέση που δικαιολογεί το γεγονός αυτό. Σοφότεροι από τα διδάγμα του παρελθόντος, οι ιθύνοντες των «κιτρινοπράσινων» γνωρίζουν ότι φέτος έχουν άλλη μια ευκαιρία να γράψουν ιστορία, φέρνοντας τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του σωματείου.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, απαραίτητη κρίνεται η απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής ώστε να δώσει ανάσες στον Άλβες, αλλά και ενός οργανωτικού μέσου μιας και το πλήγμα με τον Τομάς δείχνει δυσαναπλήρωτο. Η νέα έδρα παρέχει στην ΑΕΚ και τη δυναμική του να νιώθει τον κόσμο της πιο κοντά της και το άγνωστο σε κάθε αντίπαλο που πατά για πρώτη φορά το πόδι του στο εν λόγω γήπεδο.

Διόλου αμελητέος είναι και ο θεσμός του κυπέλλου, εκεί όπου η ΑΕΚ έφτασε δις στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό την τελευταία διετία. Η στάση στα ημιτελικά του θεσμού είναι κάτι το οποίο οι «κιτρινοπράσινοι» δείχνουν να μπορούν να υπερβούν και να χαρίσουν στον κόσμο τους τη συμμετοχή σε έναν τελικό που τόσο τους έλειψε.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση