ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαφορά με Ακοράν-Μίνιο

Η έναρξη της χρονιάς φανέρωσε την πρόθεση του Ιμανόλ Ιδιακέθ να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ την τελευταία διετία. Το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός αφίχθηκε με καθυστέρηση στην Κύπρο, δεν του επέτρεψε να έχει την χρονική άνεση να γνωρίσει το υλικό και έτσι στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, πορεύτηκε με τον κορμό της ομάδας ο οποίος έμεινε αναλλοίωτος.

Με την πάροδο του χρόνου και με τους τραυματισμούς και το ντεφορμάρισμα κάποιων ποδοσφαιριστών να μπαίνουν στην εξίσωση, δύο ποδοσφαιριστές από τα νέα αποκτήματα, κατάφεραν να μονιμοποιηθούν στους πρώτους έντεκα. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ρούμπεν Μίνιο ο οποίο ευθύς εξ αρχής αποκτήθηκε για να πάρει θέση βασικού ως αντι-Ραμίρες, ενώ ο δεύτερος ήταν ο Ακοράν Ρέγιες. Οι δύο Ισπανοί με τις εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα της ΑΕΚ στις δύο άκρες του γηπέδου.

Οι αριθμοί καταδεικνύουν ότι ο τερματοφύλακας των πρωτοπόρων έχασε μόλις έναν αγώνα λόγω τραυματισμού, ενώ ο επιθετικογενής μέσος είναι πέμπτος σε αγωνιστικά λεπτά αν και δεν ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση