ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέτε για όλες τις δουλειές

Παίζοντας για δεύτερο σερί αγώνα ποδόσφαιρο ουσίας και πρωτοβουλίας, η ΑΕΚ πανηγύρισε δεύτερο σερί τρίποντο το οποίο θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη νέα χρονιά. Τρισκόφσκι, Άλβες και Ακοράν ήταν οι σκόρερ των «κιτρινοπράσινων» διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο, ωστόσο κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Τέτε.

Ο βραχύσωμος Ισπανός ήταν δραστήριος και με μπάλα και χωρίς, μοιράζοντας δύο τελικές πάσες στους δυο επιθετικούς της ομάδας της Λάρνακας, απλοποιώντας έτσι και το έργο τους. Η γενικότερη εικόνα της ομάδας του Ιμανόλ Ιδιακέθ σκόρπισε αισιοδοξία μιας και ήρθε σε αντιδιαστολή με τις προβληματικές εμφανίσεις που οδήγησαν και σε απώλεια βαθμών.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ουσιαστικά σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο σε παθητικό ρόλο, μη μπορώντας να εκδηλώσουν τελική προσπάθεια, ενώ η αντίδραση στην επανάληψη ήταν μάλλον φλύαρη. Η πίεση που εξασκήθηκε μέχρι το 70ο περίπου λεπτό δεν έφερε αποτέλεσμα, με τον εξαιρετικό Ντραγκόγιεβιτς να κρατά τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά): Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Κονέ, Λοκόμπε, Γουίλερ, Ταραλίδης, Αντάμοβιτς, Βαττής, Χριστοφή (57' Κυριάκου), Όρντος (78' Κύπρου), Πόλιανετς

ΑΕΚ (Ι. Ιδιακέθ): Μίνιο, Ορτίθ (88' Μιντίκκης), Καταλά, Μόισοφ, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς (56' Άλβες), Λαρένα, Τρουγιόλς, Τέτε (83' Εγγλέζου), Ακοράν, Τρισκόφσκι

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση